AANMELDEN PUUR PORTUGAL

VUL IN:

AANVULLENDE VOORWAARDEN PUUR PORTUGAL

AANSPRAKELIJKHEID

Deelname aan PUUR PORTUGAL is op geheel eigen initiatief een aansprakelijkheid, zo ook deelname aan het programma. Na aanmelding geldt een verplichting om mogelijke wijzigingen in fysieke e/o geestelijke staat kenbaar te maken voor deelname aan de week. Mocht je bijvoorbeeld starten met medicatie, dan dien je dit kenbaar te maken en zal dit ter beoordeling aan een specialist worden voorgelegd, zijn oordeel of deelname verantwoord is zal ten alle tijden sluitend zijn.

Wanneer de week PUUR Portugal geen doorgang kan vinden door onvoorziene omstandigheden kan er geen aanspraak worden gedaan op reeds gemaakte externe kosten zoals bijvoorbeeld een vliegticket. Je ontvangt 100% restitutie van je volledige investering. Wanneer door Corona de week PUUR Portugal geen doorgang kan vinden, ontvang je 90% van je totale investering terug door middel van restitutie. De overige 10% zal een bijdrage zijn om reeds gemaakte kosten te dekken.

ANNULERINGSVOORWAARDEN

Onderstaande kostenpercentages worden in rekening gebracht aan opdrachtgever bij annulering na aanmelding:

– Bij annulering tot 9 maanden voor vertrek:
De betalingsverplichting is 35% van het totaalbedrag. Er vind een mogelijke restitutie plaats wanneer er meer dan dit percentage reeds is voldaan.

– Bij annulering tot 6 maanden voor vertrek:
De betalingsverplichting is 50% van het totaalbedrag. Er vind een mogelijke restitutie plaats wanneer er meer dan dit percentage reeds is voldaan.

– Bij annulering tot 3 maanden voor vertrek:
De betalingsverplichting is 65% van het totaalbedrag. Er vind een mogelijke restitutie plaats wanneer er meer dan dit percentage reeds is voldaan.

– Bij annulering tot 1 maanden voor vertrek:
De betalingsverplichting is 80% van het totaalbedrag. Er vind een mogelijke restitutie plaats wanneer er meer dan dit percentage reeds is voldaan.

– Bij annulering minder dan 1 maand voor vertrek:
De betalingsverplichting blijft van kracht voor de gehele investering en er is geen sprake van restitutie

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen