POSITIEF, LUCHTIG & DIEP, MOEDERLIJKE ENERGIE & OPEN

Al vanaf jongs af aan had ik de behoefte aan bewustzijnsontwikkeling. Ik vond het leven zwaar en had het gevoel in de ‘donkere middeleeuwen’ te zijn beland. Met als gevolg dat ik een enorme weerstand had om het leven op planeetje aarde te leven. Ik voelde me afgescheiden en verlangde ernaar om weer verbonden en vrij te zijn. Nu kan ik zien wat voor geweldige weg ik heb bewandeld maar ik heb deze weg vaak genoeg vervloekt. Voor de grap zeg ik wel eens dat ik in alle valkuilen ben gestapt die je je maar kunt bedenken maar er ook weer ben uitgeklommen. Gedurende deze taaie jaren heb ik heel veel opleidingen en trainingen gevolgd maar het leven zelf was mijn grootste leerschool. Leren om emoties toe te staan en zacht voor mezelf te worden was hierbij een grote uitdaging maar wel een die zeer de moeite waard was en nog is. Tegenwoordig geniet ik intens van het leven en voel me dankbaar dat ik als medemens, ik werk beroepsmatig als coach, mensen mag supporten tijdens hun proces van thuis komen in wie men werkelijk is.

De thee is wat later op mijn pad gekomen. Ik was en ben super geraakt door de ervaringen en boodschappen die ik doorkreeg. Bijzonder om zo precies gespiegeld te zien en te ervaren waar ik sta in mijn proces en wat ik nodig heb. Mezelf over geven aan deze liefdevolle spirit ervaar ik als een groot geschenk. Vanaf mijn allereerste reis voelde ik al de behoefte om deze reizen te begeleiden, mensen te supporten tijdens hun reis en helpen een veilige, liefdevolle bedding te creëren die zo nodig is voor dit proces. Ik ben dankbaar dat ik nu mijn steentje mag bijdragen binnen dit mooie team van mensen.

LIEFS MARIEKE

2021© Copyright - i-am-aware.nl | Anna van Hamersveld | KVK 71684840 | info@i-am-aware.nl | Fotografie: Pauli van Oort |