WIJS, LIEFDEVOL, VROLIJK, NUCHTER & EMPATISCH

Wij hebben er zelf voor gekozen hier te zijn in dit leven. Daar geloof ik in. Ook geloof ik dat we onderweg hiernaartoe zijn vergeten wat we hier ook alweer kwamen doen. Als ik luister naar mijn innerlijke ‘ik’ ben ik hier om vooral veel vreugde te ervaren. Op het moment dat ik een positief gevoel ervaar, weet ik dat ik op het juiste pad zit en steeds dichterbij de herinnering kom waarom ik hier ben. Ik leef nog niet heel lang met de kennis over dit innerlijke kompas. Ik heb ook donkere en sombere periodes in mijn leven gekend, waarbij ik mij hier niet bewust van was.

Tot augustus 2019 bestond mijn leven vooral uit feesten en het herstellen daarvan. Ik ervaarde het leven als ‘saai’ en was continu op zoek naar prikkels van buitenaf. “Dit kan het leven toch niet zijn….” Op een festival ontmoette in Anna, waar zei vertelde over haar werk. De thee stond al een tijdje op mijn to-do lijst en omdat ik vind dat je duidelijke ‘tekens’ in het leven niet mag negeren, besloot ik kort na onze ontmoeting te gaan reizen bij Anna.

Na mijn eerste reis ben ik begonnen met elimineren van dingen die niet goed voor mij waren. Het was moeilijk om patronen te doorbreken en afscheid te nemen van slechte gewoonten. Reizen met plantmedicijn, maar ook met ademwerk geven je inzichten om een betere versie van jezelf te worden, maar je moet wel echt zelf actie ondernemen om te zorgen voor verandering. En dat proces is echt niet altijd even makkelijk.

Ik ervaar het leven nu als een grote speeltuin, waar werkelijk alles mogelijk is. Je kunt alles creëren wat je wilt. Alles wat je aanreikt met gedachten en gevoel, krijg je terug. Ik geef mezelf nog steeds regelmatig een schouderklopje voor het feit dat ik het ‘teken’ van de ontmoeting met Anna niet heb genegeerd. Op het laatste festival waar ik was heb ik er zelf voor gekozen een nog mooier leven te creëren en heb ik keuzes gemaakt die ervoor hebben gezorgd dat elke dag nu een feestje is.

Dat jij dit leest, betekent dat ook jij op zoek bent naar mooie inzichten die je leven alleen maar beter kunnen maken. Ik word ontzettend blij bij de gedachte dat ik jou hierin mag begeleiden.

Liefs,

Marina