SCHERPZINNIG, BETROKKEN, VOL LIEFDE, HUMOR & VEEL LEVENSERVARING

Een vol en rijk leven waarin ik telkens een stukje dichter bij de essentie van mijn bestaan kom. Dat is in grote lijnen het leven dat ik leef. Met veel dankbaarheid voor alle levenservaring die dat heeft opgeleverd. Een leven met hoge pieken, maar zeker ook diepe dalen. Steeds beter in staat om iedere emotie, positief of negatief, met liefde te verwelkomen.

Gezegend met een scherpe mind en een hoge sensitiviteit ontkom ik er in mijn leven niet aan om doorlopend nieuwsgierig te zijn naar diepere lagen van bewustzijn. Bij mezelf, bij anderen en vooral ook met anderen. En die diepere lagen verder te openen, nader te onderzoeken en te integreren in dit leven. Met veel humor, scherpte en betrokkenheid.

Plant medicijnen zijn voor mij een onmisbaar element geworden. Belangrijk voor de ontwikkeling van een groot open hart, waar de liefde rijkelijk door heen kan stromen. Geluk vol kan worden beleefd, maar pijn ook evenzeer kan worden gevoeld.

En door alles wat daarvoor relevant is in te zetten in de ondersteuning en begeleiding van jou en vele anderen krijgt ook mijn leven steeds meer betekenis. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en je waar nodig te ondersteunen op jouw eigen unieke pad.

Liefs,

MARTIN