DOORTASTEND, VASTBERADEN, LIEFDEVOL, GEDREVEN

Als jong meisje kreeg ik op school al snel de stempel dat ik snel afgeleid was en veel naar buiten keek. Altijd dacht ik na over het leven, waar wij als mens vandaan komen en waarom we hier zijn. In mijn hoog gevoeligheid heb ik mij vaak onbegrepen gevoeld als kind. Ook wist ik niet goed hoe ik moest omgaan met het gegeven dat ik veel oppik van andermans energie en heb mij hier vaak machteloos in gevoeld.

Ik was altijd nieuwsgierig naar meer kennis over de mens, het leven en wat daar buiten is. Zoekende naar wat ‘god’ voor mij betekent in verschillende religies. Toch miste er altijd iets voor mijn gevoel. Ik bleef altijd opzoek naar nieuwe ervaringen, nieuwe plekken en mensen. Daarom een loopbaan als stewardess gekozen tot ik op een gegeven moment een burn out kreeg van al dat “zoeken en vluchten” en ik mij bijna gedwongen voelde naar binnen te keren en het geluk in mij zelf te vinden in plaats van daarbuiten.

In 2018 heb ik een reis gemaakt en dit heeft mijn pad tot ontwaking blootgesteld. Veel meegemaakt in het verleden maar doormiddel van plant medicijnen dichterbij mijzelf kunnen komen en kunnen loslaten. Met de tijd patronen die mij in de weg stonden uiteindelijk kunnen veranderen. Ik was klaar om stappen te nemen om mijn werkelijke doel te verwezenlijken, het helpen van andere in hun eigen proces.

Ik heb uiteindelijk een andere baan gevonden en ben begonnen met de studie Psychologie die daarop aansluit. Ik geloof dat wetenschap niet zonder spiritualiteit gaat en visa versa. Daarom help ik ook graag op een nog dieper level en voelt het begeleiden met plant medicijnen voor mij compleet. Ik heb gezien wat voor goeds het voor andere en mijzelf heeft gedaan. Het is voor mij een eer om jou, daar waar nodig te mogen ondersteunen in jouw proces. Ik geloof dat wij allen van elkaar leren, dus ik ook van jou. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en je te begeleiden in jouw reis.

Liefs,

SIMIN