Wat doet er écht toe in het leven? Een van de antwoorden op die vraag is voor mij: dat mensen kunnen leren wie ze in essentie zijn. Daar ligt de sleutel voor een gelukkig en zinvol leven.

Ik weet uit eigen ervaring hoe eng het is om afscheid te nemen van zaken die zo vertrouwd zijn en waar ik mijn zekerheid aan ontleende. Maar wat is zekerheid? De enige zekerheid in het leven is, is dat alles verandert. Door meer en meer te doorvoelen, te ervaren en toe te staan wat er is, ben ik gestopt met vechten, projecteren en het onderdrukken van de realiteit. Door mijn spirituele reis heb ik geleerd dat alles wat ik ervaar en hoe ik naar de dingen kijk slechts een reflectie zijn van mijn eigen denken.

Een nieuw pad inslaan vergt moed en lef. Maar ik geloof dat ieder mens ten diepste zelf verantwoordelijkheid wil dragen voor zijn leven en zich wil ontwikkelen. Dit wetende kan ieder mens oude pijn, zekerheden en belemmerende overtuigingen loslaten en – met vallen en opstaan – bewust een andere weg kiezen. Een weg die voor een ieder persoonlijk is, authentiek en daardoor waardevol.

Ik kijk ernaar uit om jou te mogen begeleiden in dit proces.

Warme groet,

SJOERD

2021© Copyright - i-am-aware.nl | Anna van Hamersveld | KVK 71684840 | info@i-am-aware.nl | Fotografie: Pauli van Oort |