LIEFDEVOL, SENSITIEF, WIJS, GEPASSIONEERD & KRACHTIG

Na een reeks ingrijpende gebeurtenissen in mijn leven kwam er bij mij in 2010 een sterk verlangen naar spirituele groei en bewustzijnsontwikkeling. In mijn zoektocht naar verlichting kwam ik in aanraking met Systemisch Werk en familieopstellingen. Hierdoor heb ik geleerd om op een zachtere en liefdevollere manier met mijzelf om te gaan dan ik daarvoor gewend was. Ik durfde mijn verlangen steeds meer te leven en afscheid te nemen van dat wat het in de weg stond. Te kunnen zijn wie ik werkelijk ben. In het dagelijks leven coach ik gezinnen waarbij sprake is van meervoudig problematiek en begeleid mensen met diverse hulpvragen in mijn coaching praktijk Sjoukje Visser Coaching. Werk wat ik echt vanuit mijn hart mag doen.

Mijn behoefte aan gelijkgestemdheid groeide en zo kwam ik begin 2017 in contact met moeder de thee bij de Zilverboom. Deze ontmoetingen en ervaringen gaven mij precies wat ik nodig had. Een gevoel van thuiskomen en bevestiging van dat wat ik altijd diep van binnen al had gevoeld. Deze ervaringen hebben mij niet meer losgelaten en ik probeer ze nog steeds te integreren in mijn dagelijks leven. De thee heeft mij geleerd diverse delen van mezelf onder ogen te zien en te helen. Het leven en de zin van het bestaan vanuit een breder perspectief en andere dimensies te benaderen. Deze zachte vrouwelijke aardse spirit liet me zien waar mijn oorsprong ligt en wat ik hier te doen heb op aarde. Heling, licht en liefde in de wereld te brengen en mijn grootsheid in te zetten om dit te bereiken.

Al vrij snel mocht ik ceremonies bij de Zilverboom begeleiden en daar leerde ik Anna van Hamersveld kennen. Anna werd al snel ceremonieleider en we hebben daar veel en fijn samengewerkt. Ik ben enorm dankbaar dat ik de ceremonies via A. Awareness mag begeleiden en een rol mag spelen in je persoonlijke proces en kijk erna uit om je daar te ont-moeten.

Lieve groet,

SJOUKJE VISSER

2021© Copyright - i-am-aware.nl | Anna van Hamersveld | KVK 71684840 | info@i-am-aware.nl | Fotografie: Pauli van Oort |