KRACHTIG, SENSITIEF, HUMOR, DIEPGANG & OPRECHT

Zo’n 8 jaar geleden begon mijn pad van persoonlijke en spirituele ontwikkeling, omdat het moest. Ik had een te gek leven maar ging tegelijkertijd gebukt onder een hevige angst stoornis. Ook al was ik namelijk genezen van mijn kanker, de angst om nog eens ziek te worden hield mij in zijn greep. Toen de reguliere cognitieve therapie vormen niet genoeg hielpen, ben ik me in mindfulness gaan verdiepen.

Dit was de eerste stap richting een leven van meer bewustzijn, belichaming en gevoel. Deze nieuwe weg hielp mij enorm om met mijn angsten om te gaan. En er werd daarnaast een mega nieuwsgierigheid aangewakkerd naar wat er allemaal nog meer te ontdekken viel! In de jaren daarna heb ik me verdiept in veel verschillende wegen en vormen. Zoals meditatie, yoga, familie opstellingen, ademwerk, circling, emotioneel lichaamswerk, tantra en natuurlijk… plant medicijnen.

Mijn contact met de plant medicijnen heb ik ervaren als levens veranderend. Ik voelde me gelijk verbonden met de verschillende planten die ik heb mogen ontmoeten en voelde zowel met de thee en de paddenstoel een werkelijke samenwerking en ontmoeting. Ik voel me dankbaar om te mogen begeleiden bij deze ceremonies waar zulk diep en integer werk wordt gedaan.

Op dit moment werk ik zowel als directie lid van een snel groeiende scale up en als coach, trainer en lichaamswerker in het veld van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Mijn droom voor de nabije toekomst is om deels vanuit Nederland en deels vanuit Bali te kunnen werken en mijn doel te kunnen vervullen van anderen thuis laten komen in zichzelf.

Ik kijk er naar uit om elkaar te ontmoeten!

THEMER