GA JIJ EEN WEEK LANG MEE OP AVONTUUR, DE VERDIEPING IN MET JEZELF?

RETRAITE WEEK VORSTENBOSCH - BRABANT

17 tot en met 23 OKTOBER 2022
AANTAL PLEKKEN
TOTAAL: 12
NOG BESCHIKBAAR: VOL!
Wachtlijst mogelijk
INVESTERING: € 1249

PROGRAMMA

7 DAGEN
6 OVERNACHTINGEN
4 CEREMONIES
ADEMWERK
AANRAKING MET AANDACHT & MEDITATIE
VERBINDING EN HEEL VEEL GEZELLIGHEID
KAMPVUURTJES IN DE AVOND
PROGRAMMA VANUIT FLOW
GEZONDE MAALTIJDEN

WAT MAG JE VERWACHTEN VAN DEZE GEVULDE WEEK?

CEREMONIELEIDER: ANNA

HOOFDBEGELEIDER: NIEK

BEGELEIDER: CHAREL

OVER HET PROGRAMMA

De hele week staat in het teken van verbinding, op de eerste plaats met jezelf, maar ook met elkaar. Een week lang, waarin we veel de diepte in duiken en waar zeker ook voldoende tijd is voor jezelf.

Er zullen verschillende plant ceremonies zijn, ook op minder traditionele wijze aangeboden dan je misschien bent gewend, hierin mag je je laten verrassen! Het programma bied ruimte voor spontaniteit en om mee te bewegen op de wensen en behoefte van de groep. Uiteraard zullen we je uitdagen om zowel maximaal te genieten, als in de overgave te komen om aanwezig te zijn met wat er ten diepste in je leeft, en daar vrede mee te sluiten.

Een week vol magie, om nooit meer te vergeten!

OVER DE LOCATIE

De week wordt gehouden in Bijroozen, te Vorstenbosch. De locatie is uitgekozen op zijn ontzettend gezellige karakter, in het vrolijke en groene Brabant. Op slechts 15 minuten wandelafstand is Berg en Breuk te vinden, een natuurgebied met zandverschuivingen. We verblijven in accommodatie De Roozenstam. De ceremonies, sharings en overige delen van het programma worden gehouden in de naastgelegen yoga ruimte.

De Roozenstam heeft een gezellige open haard met zithoek, ruime en luxe keuzen en ruime buitenruimte, waar ook ’s avonds kampvuur gemaakt gaat worden. ADRES: Scheiweg 7, 5476 VV Vorstenbosch

SLAAPGELEGENHEID

De locatie beschikt over viermaal een 4-persoonskamers en tweemaal een 2-persoonskamer. Wil jij een reservering plaatsen op één van de 2-persoonskamers, dan kan dit tegen een meerprijs van € 100 per persoon. Alle kamers zijn gerenoveerd en voorzien van zeer comfortabele boxsprings.