MEER INFORMATIE OVER GROEPSCEREMONIES

Wanneer je voornemend bent om een madré amazone plant ceremonie te plannen is het handig om hierover eerst de algemene informatie te lezen, dit kun je HIER vinden. Op deze pagina staat alles wat je moet weten over de thee maar ook de opbouw en inhoudelijke informatie over een ceremonie.

Doorgaans worden ceremonies in groepsverband aangeboden, dit kan fijn zijn omdat je de ervaring met anderen aangaat, je elkaar kunt steunen maar zeker ook omdat je van elkaar kunt leren. Daarbij is een groepsceremonie vaak ook lager geprijsd dan een prive ceremonie. Al is het een hele individuele ervaring die zich in jouw binnenwereld zal afspelen, groepsenergie kan jouw ervaring absoluut verdiepen.

Mocht je om wat voor reden dan ook niet in een groep willen reizen, er bestaat een mogelijkheid om je reis individueel of als duo aan te gaan. Wil je hierover meer lezen? Zie HIER. Het is alleen mogelijk om een prive ceremonie te boeken na persoonlijke afstemming, in sommige gevallen zal toch een groepsceremonie worden aanbevolen.

LOCATIE NOORDWIJK

HOE GAAT EEN GROEP CEREMONIE IN ZIJN WERK?

De groep ceremonies worden aangeboden in omgeving Noordwijk en Nijmegen, zie onderstaand voor een impressie van beide locaties. Noordwijk is licht, nieuw en luchtig. Nijmegen is sfeervol, rustiek en vol oude elementen. De locaties kunnen bijna niet meer van elkaar verschillen maar zijn beide erg fijn. Kies voor een plek waar jij je het meeste thuis voelt.

Het programma van de groepsceremonie kun je vinden in de agenda, deze kan per event verschillen. Anna & Niek leiden de ceremonies met vaste en ervaren begeleiders. Per event staat aangegeven wie hiervoor aanwezig zijn. De maaltijden worden verzorgd en je overnacht op de locatie, beide is bij de prijs inbegrepen.

Tijdens groepsceremonies staan ruimte, veiligheid en respect voor elkaar centraal. Nadat een 2 of 3 daagse groepsceremonie is afgerond wordt er vaak gesproken over een warme bubbel en hoe bijzonder het is dat je kun een korte tijd zo vertrouwd kunt zijn met elkaar. Voordat we de ceremonie starten is er ruimte om te landen en kennis te maken met elkaar.

Ten slotte, voor iedereen is het maken van een innerlijke reis kwetsbaar. En daarin mogen we elkaar zien…

LOCATIE NIJMEGEN

ZELF MEENEMEN:

  • Dekbek en kussen met witte of lichte hoezen
  • Matrashoes
  • Witte kleding, het liefst laagjes
  • Extra ondergoed
  • Bidon of flesje water
  • Een krachtvoorwerp (steen/ foto oid.)

PROGRAMMA: