VORSTENBOSCH – 5 DAAGSE

OMDAT DE WERELD JOUW LICHT NODIG HEEFT, OM IN JE KRACHT TE GAAN STAAN, OM JE SCHADUW KANT TE ONDERZOEKEN EN IN TE SLUITEN, OM JOUW POTENTIE TE LATEN GROEIEN, OM VERANTWOORD TE WERKEN, OM TE LEREN JEZELF OP EEN DIEPER NIVEAU TE DRAGEN TIJDENS JE WERK.

Maandag 17 tot en met vrijdag 21 april 2023

PROGRAMMA

5 DAGEN
4 OVERNACHTINGEN
GEZONDE MAALTIJDEN

RUIMTE VOOR JOUW PROCES
HET BEGELEIDEN VAN EEN ANDER IN ZIJN PROCES
ERVAREN EN ERVARINGEN UITWISSELEN
UITGEBREID TRAININGSPROGRAMMA:
WHEEL OF CONSENT VERDIEPING
AANRAKEN MET AANDACHT
OPSTELLINGEN
ADEMWERK

PRIJS: € 999

TOTAAL 12 PLEKKEN 


WAAROM DE TRAINING PROCES BEGELEIDER?

HOOFD TRAINER: ANNA

CO-TRAINER: NIEK

WAAROM DEZE TRAINING?

Deze training is ontstaan door een toenemende vraag naar handvatten om een stap verder te zetten in energetisch werken. De basis regels van proceswerk hebben een grote rode draad, en daarom kan deze training voor iedereen van meerwaarde zijn die met mensen werkt (op welke manier dan ook!). De focus van de training ligt vooral op jezelf vanuit kwaliteit dienstbaar op kunnen stellen in het begeleiden van mensen in hun proces. Tijd om onze krachten, kennis en kunde te bundelen en te verdiepen met elkaar. The world needs us more then ever…..

WAT KOMT ER AAN BOD?

Jouw eigen proces, je gaat tijdens deze 5 dagen op zelfonderzoek, dit zal via verschillende methode ondersteund worden. Ook zal je een dragend veld vormen voor de andere deelnemers die ook op zelfonderzoek gaan. Methodes die aan bod zullen komen zijn onder andere ademwerk, aanraking, wheel of consent verdieping, de elementen en theorie – de basis van wat je moet weten over proces begeleiding. De ervaring in het werken met plant ceremonies zal ook hier gedeeld en uitgedragen worden.

WAT NOG MEER? 

Afscherming, voorbereidingen, omgaan met ongewenste intimiteiten, rolspellen, eigen grenzen, aanraken & healing, do’s and dont’s, het uitwisselen van ervaringen. En ook een heel fijn verdiepend samenzijn met elkaar.

VOOR WIE?

Voor iedereen die toe is aan een sprong in het diepe. Waar sta jij nu in je leven? Waar loop je tegenaan? Waar kun jij je krachten en kansen verder benutten? Waar zit nog groei in het leven van jouw dromen? Voor iedereen die wil onderzoeken hoe je jouw krachten nog meer kunt inzetten om zowel jezelf als de ander de begeleiden op zijn of haar levenspad.