VORSTENBOSCH – 5 DAAGSE TRAINING INTENSIVE

DEZE TRAINING DRAAGT BIJ AAN HET BETER LEREN KENNEN VAN JE EIGEN PROCES. HOE DRAAG JIJ JEZELF? EN HOE TREED JIJ DE ANDER TEGEMOET IN ZIJN PROCES? WAT IS JOUW GIFT AAN DE WERELD? DURF JIJ JEZELF TE LATEN ZIEN MET JE RUGZAK EN EIGEN WIJSHEDEN?

DIT ZIJN VRAGEN DIE WE VERDER UITDIEPEN TIJDENS DEZE 5-DAAGSE TRAINING INTENSIVE. OMDAT DE MATE VAN HET DRAGEN VAN JE EIGEN PROCESWERK DE DIEPTE IS VANUIT WAAR JE EEN ANDER KUNT BEGELEIDEN. MAAK DAAROM OP EEN DIEPER NIVEAU CONTACT MET JOUW SCHADUWKANTEN EN LEER DEZE IN TE SLUITEN. OOK GAAN WE ONDERZOEKEN WAAR JOUW RUIMTE TOT GROEI LIGT. NA DEZE 5 DAAGSE INTENSIVE BENT JIJ IN STAAT PROCESWERK VANUIT EEN NIEUWE LAAG TEGEMOET TE TREDEN, ZOWEL VOOR JEZELF ALS IN CONTANT MET DE ANDER. WE ZULLEN JE UITDAGEN OM NOG DIEPER TE LUISTEREN, TE KIJKEN EN JEZELF DOEN AFVRAGEN WAT ER IN HET VELD AANWEZIG IS.

OMDAT DE WERELD NIKS LIEVER ONTVANGT DAN JOUW VOLLE POTENTIE. 

Maandag 17 tot en met vrijdag 21 april 2023

PROGRAMMA

HET ONDERGAAN EN BEGELEIDEN VAN EEN TRUFFEL CEREMONIE. RUIMTE VOOR JOUW PROCES. HET BEGELEIDEN VAN EEN ANDER IN ZIJN PROCES. ADEMWERK. ERVAREN EN ERVARINGEN UITWISSELEN. AANRAKEN MET AANDACHT. OPSTELLINGEN.

INCLUSIEF

4 OVERNACHTINGEN
GEZONDE MAALTIJDEN

TOTAAL 12 PLEKKEN 

PRIJS: € 999

WAAROM DE TRAINING INTENSIVE; PROCES BEGELEIDEN?

WAT  KAN EEN BEWEEGREDEN ZIJN OM DEEL TE NEMEN?

Deze training is ontstaan door een toenemende vraag naar handvatten om een stap verder te zetten in energetisch werken. De basis regels van proceswerk hebben een grote rode draad, en daarom kan deze training voor iedereen van meerwaarde zijn die met mensen werkt, op welke manier dan ook. De focus van de training ligt vooral op jezelf vanuit kwaliteit dienstbaar op kunnen stellen. Zowel naar jezelf als wanneer je een ander begeleid. Het is tijd om onze krachten, kennis en kunde te bundelen en te verdiepen met elkaar.

WAT KOMT ER AAN BOD?

Jouw eigen proces, je gaat tijdens deze 5 dagen op zelfonderzoek, dit zal via verschillende methode ondersteund worden. Ook zal je een dragend veld vormen voor de andere deelnemers die ook op zelfonderzoek gaan. Methodes die aan bod zullen komen zijn onder andere ademwerk, aanraking, verdieping in wheel of consent, de elementen en algemene proces theorie – de basis van wat je moet weten over proces begeleiding. Ervaringen uit het veld van werken met plant ceremonies zal ook onder de aandacht worden gebracht.

WAT NOG MEER? 

Afscherming, voorbereidingen, omgaan met ongewenste intimiteiten, rolspellen, eigen grenzen, aanraken & healing, do’s and dont’s, het uitwisselen van ervaringen. En ook een heel fijn verdiepend samenzijn met elkaar.

HOOFD TRAINER: ANNA

CO-TRAINER: NIEK

VOOR WIE?

Voor iedereen die toe is aan een sprong in het diepe. Waar sta jij nu in je leven? Waar loop je tegenaan? Waar kun jij je krachten en kansen verder benutten? Waar zit nog groei in het leven van jouw dromen en het inzetten van jouw kwaliteiten? Voor iedereen die wil onderzoeken hoe je jouw krachten nog meer kunt inzetten om zowel jezelf als de ander te begeleiden op zijn of haar levenspad.

QUOTES VAN DEELNEMERS UIT DE VOORGAANDE EDITIE VAN DEZE TRAINING

DOMINIQUE

Eigenlijk was de hele week één groot hoogtepunt. Wát een fijne, liefdevolle bubbel heb ik ervaren. Hoe we allemaal openstonden om te leren, om al jullie waardevolle info op te slurpen, de prachtige locatie, de kok en alle heerlijke maaltijden, de opkomende zon in de natuur daar. Ik heb zo’n diep respect voor de liefdevolle manier waarop jullie mensen begeleiden, waar nodig ondersteunen of juist spiegelen op hun reis. Hoe jullie openstaan om zelf ook te leren, hoe details jullie niet ontgaan en hoeveel mensenkennis jullie bezitten. Ik voel me zo veilig bij jullie, waardoor ik eigenlijk alles wel durf te delen.

LIZA

De liefde die in het programma was gestoken voelde je door de gehele week. Wat ik echt super vond was de veelzijdigheid van het programma, hierdoor heb ik heel veel kunnen leren wat echt heel waardevol was. De  locatie ook echt super fijn met goede verzorging ook qua eten/drinken. De wijsheid die jullie op je eigen manier uitdragen is heel waardevol en helend geweest voor mij.

MARINA

Alles zo oprecht echt vanuit jouw waarheid. Ik zit lang na te denken over opbouwende feedback. Er komt niks in me op. OWJA; Ik haat rollenspellen, maar dit rollenspel was voor mij echt een eye opener.

LUCIE

Ik vond het een onwijs waardevolle training. Anna en Niek hebben beide een soms intimiterende serieusheid waar ik veel aan heb gehad en meeneem in mijn journey. Jullie zijn inspirerende spiegels.