WAT KUN JE VAN EEN ADEMCIRKEL VERWACHTEN?

Via I AM AWARE worden ademcirkels in verschillende settings aangeboden, losse avonden of gecombineerd met een uitgebreider programma. Tijdens alle cirkels wordt er gewerkt met de verbonden adem methode. Voor iedereen ligt er, in de vorm van een cirkel, een matras klaar voor de sessie, deze doen we namelijk liggend.

Voor alle cirkels waarin je deel kunt nemen aan ademwerk geldt dat er een kennismaking en uitleg aan vooraf gaat. Het is fijn om eerst te mogen ervaren dat het veilig is om kwetsbaar te zijn in groep, maar ook om te weten wie er naast je ligt en wat je in grote lijnen kunt verwachten.

Zoals omschreven onder ademwerk is iedere sessie uniek. Wat je tijdens de cirkel kunt verwachten is wat jouw lijf, geest en ziel je laten ervaring en spiegelen in het moment. Tijdens een cirkel is er ook sprake van groepsenergie, dit kan ondersteunend zijn om je helemaal over te geven aan jouw proces. Bovenal is het fijn om te ervaren dat we elkaar in onze menselijk mogen ontmoeten, in alles wat daarbij komt kijken.

Tijdens een cirkel ademen we ongeveer 35 tot 45 minuten actief en er volgt een rust periode van ruim een kwartier. Het actieve deel en de rustperiode vormen samen de sessie. Na de rust is er ruimte om in je eigen tempo terug te komen, je ervaring de delen en eventuele vragen te stellen.

WAAR MOET IK VOORAF REKENING MEER HOUDEN?

  • Draag comfortabele kleding
  • Neem een extra vestje mee, je kunt iets afkoelen tijdens het actieve deel
  • Eet niet meer dan een lichte maaltijd net voor het ademen

WANNEER?

Zie AGENDA

NOTES:

In het dagelijkse leven en ook in een ademcirkel heb jij de regie over je ademhaling. Om deze reden een erg veilig methode. Wanneer je je op een dieper niveau met je adem kunt verbinden, ben je op een dieper niveau met jezelf verbonden.

‘JE VOLLEDIGE POTENTIE WEER GAAN LEVEN’ – Stephen Monné