ERVARINGEN VAN DEELNEMERS BIJ I AM AWARE:

I felt all positive energy the moment I walked in. Anna was very welcoming and relaxed. She walked me through the steps ahead of time and told me all do’s and don’t. Through the whole time during the breathing sessions she helped and guide me and I felt reborn once the exercise was done. I have done other breathing exercises but this was one was very different. You can fully trust her guidance and be focus on what you want to get out of the exercise. Thank you Aana for everything.

Wow, such an amazing journey. So pretty, light, dark, deep, funny, loving and profound. This was my first time to try the Amazon plants and even though it was scary, I felt very safe. I have seen more than I remember and I remember more than I have seen and I am so grateful for the beautiful and loving guidance of Anna & Mona who were true angels. I am looking forward to the new adventures of life, and to my next trip with Mother Medicina:) X

Vanaf het eerste moment voelde ik dat ik op Anna kan bouwen: haar liefde, beschikbaarheid, kennis, kunde, ervaring, kracht en wijsheid zijn zichtbaar, voelbaar, hoorbaar. Het gaf me alle vertrouwen om me over te geven aan het medicijn. Halverwege mijn reis was het zoeken, worstelen en een knoop waar ik niet uit kwam. Anna wist met een paar heldere, directe woorden en vragen mij de richting te wijzen, waardoor ik een heel bijzondere, diepgaande en waardevolle reis heb mogen ervaren. De integratieperiode vond ik pittig; ook hierbij heeft Anna me op heel persoonlijke, liefdevolle en wijze manier kunnen ondersteunen. Met deze ondersteuning heb ik een ervaring gekregen die immens waardevol, krachtig en diepgaand is. Ik koester mijn reis.

En een kroel voor Winnie en Pip! Misschien moeten ze een eigen testimonial pagina krijgen. Ik kan nog steeds bij het gevoel van toen Winnie onder het tentje kroop dat ik van m’n benen en het deken had gemaakt. Ik bruiste van geluk!

Begin oktober een ceremonie mogen bij wonen met Anna, wat een bijzondere ervaring en wat een fijne energie.
Mocht je twijfelen, nergens voor nodig, je bent in goede handen 🙏🏼!

Na lang met het idee voor een madre amazone planten reis te hebben rond gelopen had ik samen met een vriend eindelijk de knoop doorgehakt en afgelopen week samen een privé sessie bij Anna geboekt.
Ik ben haar enorm dankbaar. Je hebt iemand nodig die ervaren is, die je kan aanvoelen en die er voor je is wanneer dat nodig is. De ervaring van de eerder genoemde vriend was vrij zwaar en Anna wist daar enorm goed mee om te gaan. Ook vooraf nam ze rustig de tijd om mijn, toch wel veel, vragen te beantwoorden. En ze speelde niet gewoon een standaard afspeellijst met muziek maar selecteert de muziek zelf gedurende de dag, op basis van wat zij ziet en voelt. Ik denk dat dat goed aangeeft wie ze is en wat voor begeleiding zij geeft.

Afgelopen weekend mijn eerste plantceremonie gehad in Nijmegen op een hele toffe locatie.
Wat een bijzondere en mooie ervaring. Anna en Sjoukje stonden klaar om mij gerust te stellen en een knuffel te geven als ik het nodig had. Heel bijzonder om mee te maken hoe snel je als groep een band krijgt terwijl je elkaar helemaal niet kent. Heel erg bedankt Anna en Sjoukje. Jullie zijn toppers!

Het was een mooi, krachtig en liefdevolle 2 daagse. Al bij binnenkomst voelde het warm en welkom. Dit voelde goed. De opbouw van de dagen was goed. Al snel was de groep een groep. Er was ruimte voor ieders verhaal. De plant ceremonie was voor mij erg heftig. Kennelijk had ik dit ook nodig om alles lost te kunnen en moeten laten. De adem sessie de dag erna was heel fijn. Zo kon alles integreren en aarden. Er was een goed ervaren, liefdevolle ondersteuning, wat erg belangrijk is voor je reis. Engelen.

What an amazing example of service. I was able to completely let go in such a safe and loving space!
Anna has such a gift in guiding you to surrender. Thank you thank you thanks you!! Big hugs, Buffalo

Ik heb Anna ontmoet tijdens een 10 daagse Vipassana Meditatie Retreat. Aangekomen bij haar thuis voelde ik me voor het eerste zenuwachtig voor mijn eerste ceremonie. Anna besteedde veel aandacht aan de uitleg vooraf en liet ons doorvoelen dat alles wat komen ging er mocht zijn. In de moeilijke momenten was ze er om me bij te staan, maar ook in de vrolijke momenten danste ze mee met mij. Ik ben Anna zo dankbaar dat zij met zoveel openheid, liefde en vertrouwen mijn reis heeft begeleid.

Ik had Anna leren kennen bij de Zilverboom tijdens een plant ceremonie en daar vond ik haar begeleiding erg fijn. Ze geeft ook ademsessies en ik kon voor mijn gevoel wel een ‘adempauze’ gebruiken. Ik kan normaal nooit huilen bij anderen maar door de ademsessie kon ik helemaal uithuilen en dat voelde daarna echt als een opluchting!

Ik voel me zo veilig bij jou!

Vorige week mijn eerste reis bij Anna gemaakt. Ik heb al vaker reizen gemaakt maar dit is zo een andere belevenis geweest. Anna laat je zo veilig en welkom voelen waardoor je jezelf compleet kan laten gaan/veilig kan voelen. Dit is voor mij een hele nieuwe ervaring geweest terwijl ik al vaker gedronken heb. Ik heb veel dieper kunnen reizen en veel meer inzichten gekregen dan ooit.Anna en de rest van de begeleiding voelen precies aan wat je nodig hebt. Super dankbaar dat ik dit mocht meemaken en ik kom zeker nog terug.

Ik heb onlangs 2 plantenceremonies bij Anna mogen ervaren. Al jaren keek ik rond en stond ik open voor zo’n ervaring. Toen Anna mijn pad kruiste voelde ik dat het goed zat. Anna weet waar ze mee bezig is en kan een een sfeer creëren waarin we ons op ons gemak en veilig voelen. Heel erg bedankt voor alles Anna, je hebt me een enorme stap op weg geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. 🙏 Ik wens je het allerbeste.

In November 2020 heb ik samen met mijn vriendin een hele speciale duo ceremonie, onder begeleiding van Anna, mogen ervaren. Anna je deed het fantastisch, van mij krijg je 5 sterren *****. Hartelijk dank!!

Weer een mooie ervaring rijker, weer een stuk verder gekomen in mijn zoektocht naar wijsheid en verbondenheid.
Anna weet de mooie plekjes wel te vinden. Op die manier wordt een aardse setting gecreëerd waardoor er een gevoel van gemoedelijkheid ontstaat vanaf het moment dat je binnenstapt.
Zoals verwacht na mijn vorige ervaring was er weer een groep van mooie mensen die al snel een connectie had. Bijzonder dat je zo makkelijk met zoveel uiteenlopende mensen op één niveau komt.
Ceremonie heeft mij weer véél gebracht. Hier kan ik voorlopig wel weer mee door. De goede begeleiding van Anna en Sjoukje geeft een veilig gevoel en maakt het zelfs voor de meest onzekere nieuwkomers een prettige reis. Voor mijn gevoel neemt Anna tijdens de ceremonie de gedaante aan van moeder aarde, met al haar liefde, openheid en licht zorgt ze voor een iedereen.
De ademcirkel zag ik zelf vantevoren als bijzaak. Omdat ik nogal eens kortademig ben is het doen van ademhalingsoefeningen niet mijn sterkste kant. Misschien onnodig om te zeggen dat het juist daarom zo goed voor mij is. Het is een mooie ervaring geweest en ik was erg blij met de persoonlijke aandacht van Sjoukje die me hielp mijn aandacht bij de juiste ademhaling te houden. De ervaring hiermee motiveert me om er vaker mee aan de slag te gaan.
bedankt Anna en Sjoukje voor de mooie ervaring.

Wat een enorm fijne ademhalings sessie heb ik mogen ervaren bij jullie kanjers! Dit was mijn eerste keer naast een paar keer Wim Hof methode dat ik zo diep in mijn adamhaling mocht gaan. De begeleiding samen met muziek, was echt alsof ik verlicht was aan het eind van de sessie. Wat mooi dat met deze methode en sublieme begeleiding je op deze manier naar jezelf mag kijken. Tot zeker nog eens! Liefs Tim.

Ik vond het in een groep helemaal fantastisch! Wat een mooie, bijzondere en liefdevolle mensen. Overal werd tijd voorgenomen, heel fijn. Lieve lieve Anna, ik heb het je al gezegd, maar man, wat ben ik dankbaar dat ik jou heb leren kennen. Ik weet dat dit al voorgeschreven stond. De timing, de fase in mijn leven. Het klopt. Het had echt zo moeten zijn. Bedankt, bedankt, bedankt voor deze prachtige 2 dagen! Je bent zo’n mooi mens.

Ik heb de geboorte van mijn eerste kind spontaan opnieuw beleefd. En ik heb haar deze keer wél bij me gehouden zolang ze dat wilde. Ik ben uitgeput en ontroerd. Dan komt Anna bij me zitten. Ik kijk even, ik kijk in haar ogen, ik kijk nog even, en dan blijf ik kijken. Ik kan niet anders dan blijven in die zachte ogen. en de tranen rollen over mijn wangen van ontroering, van blijdschap en van oud verdriet. Het is alsof ik het gemis van generaties inhaal.

Ik heb mijn eerste reis onlangs 1:1 bij A. Awareness gedaan. Anna wist mij op een hele fijne manier en op de juiste momenten te steunen en ook weer los te laten, waardoor het voor mij echt een geweldige ervaring werd, met hele mooie inzichten over zelf-acceptatie en liefde, precies wat ik nodig had. Je bent bij Anna in goeie handen!

Vandaag 12 november de workshop gevolgd bij Anna en kan niet anders zeggen dat het een ontzettend leuke en leerzame workshop was. Ik had niet gedacht dat ademen zoveel teweeg kan brengen. En de wijze waarop Anna met hart en ziel de workshop geeft maakt haar een natuurtalent. Ik heb echt genoten. Dank je wel Anna,

“A reliable indicator we have entered present moment awareness is if our experience, no matter how comfortable or uncomfortable it may feel at any given moment, is infused with gratefulness.” ― MICHAEL BROWN