LIEF, MOEDERLIJKE ENERGIE, ZUIVER, ZACHT & DIEPGANG

Al op jonge leeftijd kreeg ik te maken met verlies. Ik had geen idee hoe ik gehoor moest geven aan mijn gevoel, aan het verdriet. Ik ging op de vlucht, mezelf verdoven en ontwikkelde een overlevingsmechanisme.
Wat ik altijd al wist en voelde is dat het onderdrukken van gevoelens ongezond is voor ons systeem, er ontstaan klachten op meerdere niveaus en je raakt uit balans. In de opleiding tot Holistische Therapeut en Reiki Master werd mijn gevoel bevestigd.

Het pad van zelfontwikkeling/healing was onvermijdelijk, het begon rond mijn 30e levensjaar. Mijn (oude)pijnen en opgeslagen verdriet erkennen was niet makkelijk, laat staan deze doorvoelen en omarmen.
Toch zat in deze kwetsbaarheid mijn heling. In het groeiproces van heling ontstaat er ruimte voor zachtheid, acceptatie, berusting en vertrouwen.Ayahuasca is een waardevolle toevoeging geweest op mijn pad van heling, en nog steeds.

Aandachtig en met passie andere mensen mogen begeleiden in hun ontwikkelingsproces vanuit mijn eigen ervaring, voelt voor mij als thuiskomen. Het voelt als mijn roeping in dit leven om mensen bewust te maken dat zowel fysieke als mentale klachten een dieper liggende oorsprong hebben, op een andere laag in ons systeem. De reis naar die oorsprong maken vraagt veel moed, ik ondersteun jou graag hierin. Het geeft intense verlichting en verbinding.
Verbinding met jezelf, met jouw essentie.

Voel je welkom 🙏🏽

Liefs

SHIVANA NIAMUT