VORSTENBOSCH – 5 DAAGSE

OMDAT DE WERELD JOUW LICHT NODIG HEEFT, OM JOU IN JE KRACHT TE ZETTEN, OM JOUW POTENTIE TE LATEN GROEIEN, OM VERANTWOORD TE WERKEN, OM TE LEREN JEZELF OP EEN DIEPER NIVEAU TE DRAGEN TIJDENS JE WERK.

Maandag 7 tot en met vrijdag 11 november 2022

PROGRAMMA

5 DAGEN
4 OVERNACHTINGEN
CEREMONIES BEGELEIDEN EN ONDERGAAN
ERVAREN EN ERVARINGEN UITWISSELEN
TRAININGSPROGRAMMA
KAMPVUURTJES IN DE AVOND
GEZONDE MAALTIJDEN

TOELATING NA OVERLEG

PRIJS: € 999

TOTAAL 12 PLEKKEN 
VOL! Wachtlijst mogelijk

WAAROM DE WEEK VOOR BEGELEIDERS IN OPLEIDING?

HOOFD TRAINER: ANNA

CO-TRAINER: NIEK

WAAROM DEZE TRAINING?

Deze training is ontstaan door een toenemende vraag naar handvatten om een stap verder te zetten in energetisch werken. Niet specifiek alleen het begeleiden van plantceremonies en het begeleiden van ademcirkels, maar vooral jezelf vanuit kwaliteit dienstbaar op kunnen stellen in het begeleiden van mensen in hun proces. Tijd om onze krachten kennis en kunde te bundelen en te verdiepen met elkaar. The world needs us more then ever…..

WAT KOMT ER AAN BOD?

Jouw eigen proces, plant ceremonies, ademwerk, aanraking, rolspellen, theorie – de basis wat je moet weten over energetisch begeleiden, zowel tijdens plaatceremonies, ademwerk maar zelfs breder te trekken naar energetisch werk in het algemeen

VOORBEELDEN VAN ONDERWERPEN DIE AAN BOD ZULLEN KOMEN:

Afscherming, basisvoorwaarden, omgaan met ongewenste intimiteiten, eigen grenzen, aanraken & healing, do’s and dont’s, het uitwisselen van ervaringen.

VOOR WIE?

Voor iedereen die al ervaren is in energetisch werken. Toelating tot de training is na een positieve toelatingsbeoordeling, dit om het niveau in de groep te waarborgen. Zodat we de verdieping in gaan met gelijk gestemde die al bekend zijn met de basis elementen van energetisch werk, en zodat we dit op verschillende vlakken verder kunnen uitdiepen.

Voor iedereen die voelt dat zijn potentie verder uitgediept kan worden, voor iedereen die nieuwsgierig is te onderzoeken naar die plekken waar je nog niet bent geweest. Omdat het een interactieve training zal zijn, waarin je ook je eigen proces zult dragen, zal hetgeen je aangereikt krijgt in deze 5-daagse zeer breed inzetbaar zijn voor jouw werkveld.

Omdat we met een intieme groep van maximaal 12 deelnemers werken, is er ruimte om in je aanmelding aan te geven wat je graag zou willen leren. Als het kloppend is binnen het programma nemen we jouw persoonlijke behoefte mee.